top of page
CORONA-PROOF! Bij ons hebben jullie het hele huis en de tuin voor jezelf. Je kan contactloos in- en uitchecken. Het huis wordt van boven tot onder voor jullie ontsmet, en er is steeds een buffer van 2 dagen tussen de verschillende groepen gasten. Geniet in alle veiligheid en rust...

De Koperen Geit

Vakantiewoning aan het water

Wie is de Koperen Geit?

Zij is een volkslegende uit de streek van Kanne. Het kleine dorpje in de Jekervallei is altijd een paradijs geweest voor kinderen, om te ravotten, de bossen te verkennen, om schatten te zoeken in de grotten, de heuvels te beklimmen... Zeker vroeger, de kinderen trokken er hele dagen op uit, op zoek naar avontuur, en beleefden de tijd van hun leven in de heuvels rondom het dorp. Pas bij valavond keerden ze terug, omdat ze honger hadden, of uit angst om de Koperen Geit tegen te komen! Deze leeft immers op de heuvel achter het huis, waar de zon ondergaat, en bij schemering komt ze naar beneden en vormt een gevaar voor iedereen die nog niet thuis is...

De Koperen Geit

image002.gif
ABOUT

Huis aan het water

Welkom bij de Koperen Geit! Een bijzondere vakantiewoning op het mooiste plekje van het pittoreske Kanne. De woning is geschikt voor 4 tot 8 personen, en ligt aan het water, met zicht op de groene heuvels, prachtige brug, en indrukwekkende mergelvallei. Het huis zal je charmeren met de warme inrichting, de fijne tuin met terras, de ruime slaapkamers en de verrassende vergezichten.

De sfeer van het water en de rust is alom aanwezig.

En toch ben je ook heel dicht bij Maastricht (4 km), Tongeren, Luik, Hasselt, Aken.

ROOMS

Onze kamers

De woning beschikt over 3 grote slaapkamers: 2 met elk een dubbelbed (heerlijke boxsprings), en een luchtige slaapzolder met nog 4 bedden. Er zijn 2 badkamers (bad en douche). Het uitzicht is vanuit élk raam adembenemend!

Prijs voor de volledige woning vanaf 200 euro/nacht (afhankelijk van het seizoen) inclusief lakens en handdoeken. Minimum 2 nachten.

OUR SERVICES

Ons aanbod

Bed- en badlinnen/ schoonmaak

 

Alle bedden zijn gedekt bij aankomst. Ook badhanddoeken worden voorzien. De eindschoonmaak wordt door de eigenaar gedaan.

Free Wifi

 

Wifi is overal aanwezig in het huis, ook in de tuin sterk bereik. Eén van de kamers heeft een bureau voor wie rustig wat werk wil kunnen verrichten.

Tuin

 

De tuin is een heerlijke plaats om te vertoeven. Er is een terras waar je urenlang kan genieten van het uitzicht en het leven op en rond het water. Tuinmeubilair voor 8 personen, een BBQ op houtskool.

Fietsen

 

Eigen fietsen kunnen veilig gestald worden. Fietsverhuur aanwezig in de buurt. Herstellingsset, hogedrukreiniger. Leen gerust onze fiets-GPS met een aantal toffe routes!

Kinderen

 

De tuin is volledig omheind zodat kinderen veilig kunnen spelen. Er is een trampoline, basketveldje, badmintonset, en voldoende plaats om te voetballen.

BBQ

Er staat een schitterende BBQ ter beschikking waar je gemakkelijk voor 10 personen vlees/vis mee kan bereiden. Houtskool is aanwezig. .

GALLERY

FOTO-GALERIJ

THINGS TO DO

GUEST REVIEW

“I'm a testimonial. Click to edit me and add text that says something nice about you and your services.”

SEE & DO
Wijnproeverij

 

Kanne ligt temidden van wijngaarden, zoals Hoeve Neekum, de Apostelhoeve, Genoelselderen. Geniet van onze lokale wijnen!

Cultureel

 

Maastricht ligt op een boogscheut, je kan er heerlijk shoppen, eten of genieten van wat deze bruisende stad te bieden heeft. Ook Luik, Aken, Keulen, Tongeren zijn vlakbij

Grotten 

 

Wekelijks geleide bezoeken aan de tot de verbeelding sprekende en mysterieuze grotten. Je komt met wilde verhalen terug! Check ook het programma voor de Jezuïetenberg en de Nato-berg

Fort Eben-Emael

 

Bezoek het fort of maak een wandeling in de schitterende omgeving en sta stil bij dit beklijvende stukje geschiedenis van WOII

Wandelen/Fietsen

 

De Sint-Pietersberg, Enci-groeve, Lichtenberg, of de Verborgen Vallei... je komt ogen tekort tijdens je wandel-of fietstocht. Fiets-GPS aanwezig!

Varen 

 

Diverse pleziervaarten meren aan in Kanne, of geniet van wat er op het water leeft in de gezellige jachthaven

Contact
bottom of page